M Line Athletic Pillow Hoofdkussen

Categorie

Deze M Line Athletic Pillow hoofdkussen zorgt dankzij de vlinder Design dat je hoofd precies in het midden van het kussen komt te liggen. Hierdoor wordt de nek goed omsloten. Veel topsporters en fysiotherapeuten raden deze kussen aan.

Nekuitsparing M Line Athletic Pillow Hoofdkussen

Bij de M Line Athletic Pillow hoofdkussen is een nekuitsparing gemaakt waardoor de nek vrij komt te liggen zodat zenuwen en bloedbanen niet onderdrukt worden. Ook heeft deze kussen twee verschillende hoogtes, namelijk een hoge en een lage slaapzijde. Hierdoor kunnen zowel mensen met een brede schouder als mensen met een Smalle schouder hier gebruik van maken. En door de uitholling in het midden kun je voorkomen dat je hoofd gaat kantelen wanneer je volledig ontspannen bent. Zo zul je geen druk op de halswervel hebben en zullen personen die nekklachten hebben hier heel veel baat bij hebben. Ook zul je hierdoor een optimale bloedcirculatie naar je hoofd hebben.

Geschikt voor verschillende slapers

Deze hoofdkussen is geschikt voor mensen die op hun zij slapen. Er is namelijk een ooruitsparing dat ervoor zorgt dat je oor niet ingedrukt wordt. Ook heb je hierdoor extra ventilatie. Ook is het geschikt voor een buikslaper.Voor de tijk is gebruik gemaakt van HCC-technologie. Ook is deze makkelijk af te ritsen en is het wasbaar in de wasmachine op 40 graden.

Specificaties


MerkM Line
SerieAthletic Pillow
SoortHoofdkussen
KleurWit
Gewicht900 gram
Type slaperBuik | Rug | Zij
Wasbaar
Geschikt voor droger
Anti-allergie
Ergonomisch
Wasvoorschrift40°C
Stevigheid kussenStevig
Materiaal tijkPolyester
Materiaal vullingTraagschuim
AfmetingL50 x B60 cm
Garantie3 jaar
EAN9501428712243

Je vindt dit artikel in

Kenmerken

  • Anti-allergie
  • Traagschuim
  • Afmeting 60 x 50 cm

107,95

×