Alle categorieën
More Categories Less Categories
Electronic Arts FIFA 21 - PlayStation 4
Electronic Arts FIFA 21 - PlayStation 4

Electronic Arts FIFA 21 – PS4 + PS5

69.99 39.99

  • Gratis upgrade naar Playstation 5
  • Nieuwe dynamische aanvalssystemen
  • Nieuwe wendbaar dribbelen systeem

Playstation games banner

Koop bij Bol.com

Artikelnummer: 5030949124456 Categorieën: , ,

Deel dit product

Beschrijving

Met Electronic Arts FIFA 21 kun je op verschillende plekken spelen zoals op straat en in stadions. En je kan nu ook spelen op de UEFA Champions League en CONMEBOL Libertadores. En het mooie is dat je de FIFA 21 gratis kunt upgraden van Playstation 4 naar Playstation 5.

Het beschikt over nieuwe dynamische aanvalssystemen waardoor je meer doelkansen hebt. De bewegingen zijn realistischer en weloverwogen. En er is ook een nieuwe wendbaar dribbelen systeem met hulpmiddelen die je kunt gebruiken tegen een verdediger. Je hebt een snel voetenwerk en nieuwe skill moves zoals brug dribbelen, bal laten rollen en nep draai. Hiermee je sneller langs verdedigers kunt komen.

Met de positiespel persoonlijkheid bij deze versie, is de intelligentie van je speler verhoogd. Hierdoor is het mogelijk om beter te anticiperen en slimmer over het veld te bewegen. Hiermee kunnen je spelers de beste posities innemen. Ook zijn er veel nieuwe creatieve loopacties waar je veel aan hebt bij een aanval.

Er is verder ook gebruik gemaakt van een vernieuwd speler contact systeem, een bewegingssysteem en een animatie systeem. Hiermee bewegen je spelers veel vloeiender bij interacties. En met de Career Mode kun jij je carrière als manager elke keer weer een boost geven. Je hebt een interactieve wedstrijdsimulator tot je beschikking met speler ontwikkeling. Verder heb je onder andere actieve training en wedstrijdscherpte, speler feedback systeem, verbeterde AI van de tegenstander en nog veel meer.

Electronic Arts FIFA 21 Ultimate Team

Met deze uitgave kun je werken aan een droomselectie met spelers van deze tijd en ook met spelers van vroeger. Je heb hierbij uitgebreide clubaanpassingen. En met de EA Sports Volta Football heb je meer manieren van spelen. Je hebt veel meer aanpassingen en meer locaties. Zoals voeten op straat en in kooien. Maar ook verschillende varianten van voetbal met kleine teams is hier mogelijk. FIFA is en blijft één van de beste Playstation games.

Specificaties

Merk Electronic Arts
Platform PlayStation 4 | Playstation 5
Genre Sport
Speleditie Standard edition
Personage FIFA
Gesproken taal Nederlands | Engels | Frans
Format Blu-ray
Minimale leeftijd 3 jaar
Online optie
Online multiplayer
Splitscreen
Aantal spelers online 2
Aantal spelers offline 8
Regio Region Free
EAN 5030949124456

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Electronic Arts FIFA 21 – PS4 + PS5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *