Marlies Dekkers Signature Collectie

Marlies Dekkers Signature Collectie Peekaboo

3 september 2020 Door Redactie 1

Marlies Dekkers heeft een nieuwe collectie lingerie uitgebracht. De Signature Peekaboo collectie toont haar grafische handtekening in zijn puurste vorm. Ze focust bij deze collectie op specifieke delen van het lichaam om de schoonheid te laten uitstralen.

Marlies Dekkers Signature Collectie

Ontwerp Marlies Dekkers Signature Peekaboo Collectie

Deze collectie combineert een modieus ontwerp met een pasvorm en ondersteuning dat voor de hele dag is. Ook ligt de focus op langdurig comfort, want alle borsten verdienen het beste. Daarom zijn er kleinere cupmaten en ook grotere cupmaten ontworpen. Elk hebben hun eigen wijzigen om aan de behoefte te voorzien. Je kunt denken aan bredere schouderbandjes of een iets hogere cups. Of weer wat extra vulling bij de kleinere cupmaten. Of je nou een A cup hebt of een G cup, voor een ieder is deze collectie geschikt.

Deze collectie beschikt over bh’s, prothese bh’s, slips, bodies en korsetten, jarretels, stay-ups en T-shirt. De gehele collectie is in verschillende en maten leverbaar. Ook zijn er van bepaalde kledingstukken andere kleuren verkrijgbaar zoals zwart, rood, groen, ivoor kleur en nog veel meer.In de 25 jaar dat Marlies Dekkers lingerie ontwerpt, blijft ze keer op keer haarzelf overtreffen. Want zeg nou eens eerlijk, deze collectie is toch echt een must have voor de dames?

Dus kijk snel naar de nieuwste collectie door op deze link te klikken of op de afbeelding.