Categorie

Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Marsmallow Mint

Beoordeling

Ontdek het Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Marshmallow Mint: Dutch design, eenvoudige installatie, verstelbare functies, dubbelwandige kuip en wereldwijd gecertificeerde veiligheid.

  • Stijlvol en slank ontwerp
  • Geïntegreerd bevestigingssysteem
  • Voldoet aan EN14344 normen
BESTE DEAL

bij
Huidige aanbieders:
Productbeschrijving

Ontdek de Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Marsmallow Mint, het nieuwste hoogtepunt in Dutch design voor fietszitjes. Speciaal ontwikkeld voor de internationale markt, biedt de Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Marsmallow Mint een combinatie van slank ontwerp en maximale bescherming met zijn unieke dubbelwandige kuip.

Dit innovatieve fietszitje is uitgerust met een geïntegreerd bagagedrager bevestigingssysteem, waardoor de installatie eenvoudig is op bagagedragers met een breedte van 120 tot 185 mm en buisdiameters van 10 tot 16 mm. Met vijf heerlijke pastelkleuren is de Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Marsmallow Mint niet alleen een veilige keuze maar ook een stijlvolle toevoeging aan je fiets.

Het slanke design en de verhoogde bescherming maken de Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Marsmallow Mint een favoriet voor gezinnen die zich klaarmaken voor dagelijks woon-werk-school verkeer op de fiets. Het voldoet niet alleen aan de hoogste veiligheidsstandaard (EN14344), maar biedt ook verstelbare voetsteunen en gordels voor het comfort van jouw kleintje.

Ervaar het gemak van een fietszitje zonder gereedschap te monteren en geniet van wereldwijd fietsplezier met de Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Marsmallow Mint. Ontdek de perfecte combinatie van Dutch design, internationale stijl en ongeëvenaarde veiligheid voor jou en je kind.

Specificaties

MerkBobike
SerieMaxi Go
SoortFietsstoeltje
KleurMarsmallow Mint
Type fietsstoeltjeAchterzitje
Min. aanbevolen gewicht kind9 kg
Max. aanbevolen gewicht22 kg
Aanbevolen minimum leeftijd9 maand
Aanbevolen maximum leeftijd6 jaar
Bevestigingswijze(s)Bagagedrager
Verwijderbare bekledingNee
Verstelbare voetensteunJa
Verstelbare schouderriemJa
AfmetingL80 x B40 x H44
Type gordel in stoeltje3-puntsgordel
Gewicht4500 gram
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
EAN5604415088032